Doporučené nabídky (1)
- krásná kabelka, odpovídá obrázku, jsem spokojená
Stejná jak na obrázku
Parametry produktu
Popis produktu
Podzim nebude sedět v koutě. Rozhodně ne díky této eko verzi Roseldy, která prostě baví. Jestli si chceš letos vážně užít šustění listí pod nohama, tahle kabelka Ti nebude jen věrně sekundovat. Bude do té scenérie ladit svými zemitými kombinacemi. A ten přívěsek taky nenosí náhodou. Kombinuje ty nejšetrnější materiály pro naši planetu. Vyrobeno z recyklovaného materiálu Hlavní zapínání na cvoček a magnet Velký odepínací lístek jako přívěsek Dlouhý popruh navíc = dva způsoby nošení Postranní patenty pro přizpůsobení tvaru kabelky Eco kabelky Udržitelnost, šetrnost, ohleduplnost. Jsou Ti tyto hodnoty blízké? Pak by Ti mohla být blízká i některá z našich eco kabelek, které mají jasný cíl. A to být šetrné k životnímu prostředí. Společně tak můžete tvořit nerozlučnou dvojku, která nebude lhostejná k naší planetě.
Podívejte se, kde můžete produkt koupit:
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Hodnocení produktu
Vuch Roselda E Brown
- Hezké zpracování, kabelka má souměrný tvar
- Odepínací přívěsek
- Kosmetická taštička
- Ideální velikost
- Nemá vnitřní kapsičku
- Prostorná
- Barva odpovídá obrázku
- Lehká
- Kabelka, která je v ceně přiložená je velmi prostorná (dala bych do ní kosmetiku na víkendový výlet)
- Zajímavé zapínání
- Uvnitř bez přihrádek
- Velmi dlouhý pásek s minimem otvorů na zkrácení.
- žádná
- krátké uši, nelze pořádně zapnout
- elegantní
- praktické uspořádání
- krásná barva
- chick
- Nádherné zabalené, kabelka ještě hezčí než na obrazku
- Prostorná, hezká
- Chybí kapsička na klíče
- krásná kabelka, odpovídá obrázku, jsem spokojená
- Manželka je nadšená
- Žádná není
- Kabelka jednoduchá, jen logo a malá ozdoba, velice lehká, decentní.
- Koupila jsem podobnou kabelku stejného tvaru Roselda Niobe a měla kosmetickou taštičku na drobnosti. Tato ji nemá a to je škoda.
Doporučuje produkt
Kabelka je opravdu moc povedená. Jediné, co mě mrzí, že se nevyrábí varianta se zapínáním na zip.
, zakoupeno v Vivantis.cz
Nedoporučuje produkt
Velké zklamání, kabelka mě nadchla, ovšem jen na obrázku, ve skutečnosti - velmi krátké uši, zapínání na jeden magnet, při náklonu z tašky všechno vypadne, materiál působí velmi levně, poměrně malá taška do ruky, popruh k ní dodaný hrůza, hrubá tkanina, která by rozdrbala oblečení, jediné co musím vyzdvihnout je že taška byla luxusně zabalená, těšila jsem se na eko vegan tašku, po důkladném prozkoumání a zjištění že se mi na ní opravdu líbí jen krásný přívěsek ve tvaru listu, jsem jí bohužel vrátila.
Doporučuje produkt
Krásná kabelka,která se hodí k různým příležitostem.
Vuch Roselda Grey
Celkově se mi líbí
Doporučuje produkt
Na první pohled krásná, není to žádný obr, takže poslouží i na formálnější schůzky. Krásná barvička a šmrncovní přívěsek. Uvnitř jednoduchá, bez dělených kapes.
Vuch Roselda E Pink
Vuch Roselda E Beige