Reklama

• nic

doporučuji

Ověřený zákazník Iva

Doporučuje produkt

Super rychlost a krásně zabalené.

Ověřený zákazník Marta

293 g
Nastavitelný popruh
ano

Popis produktu

Bylo nebylo, navrhli jsme kabelku Zita a byla fakt oblíbená, každý ji chválil a holky ji nosily tuze rády. A tohle není ona. Ale je jí dost inspirovaná. Prostě jsme koukli na návrh Zity, trochu ji potunily, upravili jsme matroš a dali mu jemnější strukturu. Tadá Pirett Pink je na světě.

Odvážný design v kombinaci s elegancí

Hlavní zapínání na zip

Jemná struktura materiálu

Nastavitelný crossbody popruh

Crossbody

Nestárnoucí klasika, kterou můžeš nosit v létě i zimě, do práce i na prochajdu, k teniskám i…

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Skladem • 1 varianta59 Kč97 % • 24 080 recenzíShop roku '24 - Finalista% Slevový kódDoplňkové službyDalší informace
Vuch Dámská crossbody kabelka Pirett Pink
Skladem • 1 varianta59 Kč98 % • 15 996 recenzíShop roku '24 - VítězUdržitelný e-shopDalší informace
Do týdne • 1 varianta59 Kč97 % • 3 540 recenzí% Slevový kódDalší informace
Vuch Pirett Pink

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jejich 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

Ověřený zákazník Šárka

• zajímavá barva.

Ověřený zákazník Soňa

Doporučuje produkt

• ideální velikost, kterou jsem hledala

Ověřený zákazník Iva

Doporučuje produkt

Super rychlost a krásně zabalené.

Podívejte se, kde můžete produkt koupit:

Do týdne • 1 varianta59 Kč97 % • 3 540 recenzí% Slevový kódDalší informace